Revolutie în Calcul: Multiverse Computing atrage 15M pentru aducerea algoritmilor cu inspirație cuantică în nori!

Revolutie în Calcul: Multiverse Computing atrage 15M pentru aducerea algoritmilor cu inspirație cuantică în nori!


Data publicării: 4 martie 2024
Autor: Frederic Lardinois
Publicat de: TechCrunch


Introducere

Într-o lume în care inovația tehnologică este la ordinea zilei, companiile care își propun să aducă soluții revoluționare pe piață atrag mereu atenția. Un astfel de exemplu este startup-ul Multiverse Computing, care a reușit să strângă nu mai puțin de 15 milioane de dolari într-o rundă de finanțare Serie A. Această sumă impresionantă a fost condusă de gigantul Intel Capital și a implicat participarea unor nume sonore precum IBM Ventures, Samsung Next, BBVA Ventures și Caixa Capital Risc.


Despre Multiverse Computing

1. Fondat în 2019

Multiverse Computing a fost înființat în 2019 de către Iker Soraluze, Alvaro Alberdi și Enrique Lizaso, experți în domeniul calculului cuantic și al inteligenței artificiale.

2. Locație

Compania își are sediul în San Sebastian, Spania, dar are și birouri în Londra, Marea Britanie, și Toronto, Canada.

3. Platforma Multiverse

a. Descriere

Platforma Multiverse este un serviciu bazat pe cloud care permite clienților să acceseze și să ruleze algoritmi cu inspirație cuantică la cerere.

b. Funcționalități

Platforma oferă instrumente pentru preprocesarea datelor, selecția algoritmilor, ajustarea parametrilor și analiza rezultatelor.

c. Suport

Suportă mai multe limbaje de programare, cum ar fi Python, Java, C# și R, și poate fi integrat cu cadre populare precum TensorFlow, PyTorch și Scikit-learn.

d. Compatibilitate

Compatibilă cu diferiți furnizori de cloud, precum AWS, Azure, Google Cloud și IBM Cloud, și poate fi implementată și în medii on-premise sau hibride.

e. Securitate

Platforma este securizată și scalabilă, putând gestiona seturi de date la scară mare și cu dimensiuni ridicate.

4. Obiective

a. Piața țintă

Principalul segment de piață al companiei este sectorul financiar, unde oferă soluții pentru optimizarea portofoliului, managementul riscului, scorul de credit, detectarea fraudelor și strategiile de tranzacționare.

b. Parteneriate

A colaborat cu mai multe instituții financiare de frunte precum BBVA, Santander, HSBC, Goldman Sachs și JP Morgan.

c. Program de accelerare

A participat la programe de accelerare precum Y Combinator, Techstars, Plug and Play și Creative Destruction Lab.


Viziune și Misiune

Compania își propune să democratizeze accesul și utilizarea algoritmilor cu inspirație cuantică și să devină principalul furnizor de soluții cuantic inspirate în cloud. Misiunea sa este să împuternicească clienții să rezolve cele mai provocatoare și valoroase probleme folosind algoritmi cu inspirație cuantică.


Valori

Valorile fundamentale ale companiei sunt inovația, excelența, colaborarea, diversitatea și impactul.


Inspirat de teoria multiversului cuantic

Numele companiei, Multiverse, este inspirat de teoria multiversului cuantic, care afirmă că există mai multe universuri paralele care există simultan și interacționează între ele prin fenomene cuantice. Logo-ul companiei, M, este o reprezentare stilizată a unei superpoziții cuantice, în care un sistem cuantic poate exista în mai multe stări posibile în același timp.


Sloganul Companiei

Sloganul „Puterea cuantică, astăzi” reflectă propunerea sa de valoare de a oferi soluții cu inspirație cuantică care sunt disponibile și aplicabile în prezent, fără a aștepta viitorul calculului cuantic.


Tehnologia blockchain: Revoluția banilor digitali
Revolutie Web3: Taiko Strânge 37M pentru un Internet Fără Cenzură!
Platforma Revoluționară: Cum Zora Transformă Crearea de Modele AI în NFTuri!
Revolutia AI: Ema, Angajatul Universal, Iese din Umbră cu 25M
Revolutia Ema: Cum o AI revoluționează locul de muncă

Concluzie

Prin atragerea unei finanțări semnificative și prin oferirea unor soluții inovatoare și eficiente, Multiverse Computing demonstrează că este un jucător de seamă în domeniul calculului cuantic. Cu o echipă talentată, parteneriate solide și o viziune clară, compania este pe drumul cel bun pentru a transforma radical industria tehnologică și financiară.

5 takeaways despre articol:

  1. Multiverse Computing este un startup care utilizează algoritmi inspirați din domeniul quanți pentru a rezolva probleme complexe de optimizare în domenii precum finanțe, logistică și descoperirea de medicamente.
  2. Algoritmii inspirați din domeniul quantic sunt software care imită comportamentul computerelor cuantice, dar rulează pe hardware clasic, cum ar fi CPU-uri și GPU-uri.
  3. Platforma companiei se numește Multiverse și este un serviciu bazat pe cloud care permite clienților să acceseze și să ruleze algoritmi inspirați din domeniul quantic la cerere.
  4. Multiverse Computing susține că soluțiile sale financiare pot ajuta instituțiile financiare să își îmbunătățească performanța, să își reducă costurile, să își sporească securitatea și să respecte reglementările.
  5. Obiectivul companiei este de a democratiza accesul și utilizarea algoritmilor inspirați din domeniul quantic și de a deveni furnizorul lider de soluții inspirate din domeniul quantic în cloud.

Întrebări frecvente (FAQ)


Ce este Multiverse Computing?

Multiverse Computing este un startup care utilizează algoritmi inspirați din domeniul quantic pentru a rezolva probleme complexe de optimizare în various domenii.


Cum funcționează algoritmii inspirați din domeniul quantic?

Algoritmii inspirați din domeniul quantic sunt software care imită comportamentul computerelor cuantice, dar rulează pe hardware clasic, cum ar fi CPU-uri și GPU-uri.


Ce este platforma Multiverse?

Platforma Multiverse este un serviciu bazat pe cloud care permite clienților să acceseze și să ruleze algoritmi inspirați din domeniul quantic la cerere.


Care sunt beneficiile utilizării soluțiilor Multiverse Computing?

Multiverse Computing susține că soluțiile sale financiare pot ajuta instituțiile financiare să își îmbunătățească performanța, să își reducă costurile, să își sporească securitatea și să respecte reglementările.


Care este obiectivul companiei Multiverse Computing?

Obiectivul companiei este de a democratiza accesul și utilizarea algoritmilor inspirați din domeniul quantic și de a deveni furnizorul lider de soluții inspirate din domeniul quantic în cloud.