RO e-Factura sau iminenta transformare digitală de azi

Cui îi e frică de RO e-Factura? Cu siguranţă nu nouă şi cu siguranţă nici partenerilor noştri. În peisajul actual, al lumii aflate în continuă dezvoltare şi mişcare, eficienţa, transparenţa şi sustenabilitatea sunt elemente primordiale. Descoperă RO e-Factura şi bucură-te de călătoria transformării digitale.

RO e Factura, un serviciu revoluţionar

Serviciul RO e-Factura oferit de Tecnet este special conceput pentru a simplifica procesele de facturare şi pentru a te ajuta să-ți conduci organizaţia într-o nouă eră, aceea a transformărilor digitale. Progresul tehnologic este iminent şi nu ne rămâne decât să ne bucurăm de multitudinea de beneficii pe care le oferă.

Peformanţă tehnică unică

RO e-Factura este un serviciu ce funcţionează fără cusur, cu un istoric de succes dovedit cu formatul UBL, Universal Business Language. Tecnet gestionează fără efort toate complexităţile de încărcare, descărcare, procesare şi afişare a documentelor în SPV (Spaţiu Privat Virtual).

Pentru clienţii care utilizează serviciile de schimb electronic de date (EDI şi WebEDI) prin Tecnet, formatul XML – UBL este disponibil în contul de utilizator.

Adaptabilitate fără egal

Unul dintre punctele forte ale platformei Tecnet constă în adaptabilitatea acesteia. Indiferent de formatul în care fişierele sunt transmise, fie că este EDIFACT în standardul EANCOM, iDOC, XML, CSV, XLS, Tecnet traduce conţinutul şi îl adaptează. Versatilitatea platformei a fost dezvoltată ca dovadă a angajamentului nostru de a simplifica procesele complexe şi a le face accesibile tuturor.

Comunicare sigură şi eficientă

Securitatea este un pilon prioritar în era digitală, iar noi nu facem niciun compromis în acest sens. Platforma noastră foloseşte certificate de autentificare generate de emitenţi sau destinatari prin SPV – OAuth 2.0, pentru a asigura transmiterea în deplină siguranţă a mesajelor.

Acestea includ alerte, actualizări de stare, de la mesaje trimise la mesaje validate şi semnate, toate fiind gestionate fără efort.

Avantajele RO e-Factura – revoluţia digitală de mâine

Avantajele adoptării RO e-Factura sunt numeroase. În primul rând, RO e-Factura deschide o nouă eră a digitalizării, reducând timpul şi costul pentru toate procesele şi părţile implicate.

Factura digitală aduce cu sine şi o trasabilitate mult mai relevantă faţă de facturarea clasică. Înregistrările tale sunt acum accesibile oricând şi de oriunde. Pe lângă aceste beneficii imediate, serviciul contribuie la un viitor sustenabil. Reducerea risipei de hârtie este o responsabilitate a tuturor. Cu siguranţă putem discuta şi de alte avantaje ce pot deriva, precum simplificarea declaraţiilor anuale și eficienţa operaţională îmbunătăţită.

Respectarea tuturor standardelor şi normelor

Privind în perspectivă, este necesar de reţinut că RO e-Factura nu este doar o soluţie de moment, ci o soluţie aliniată la toate cerinţele legale, fiind o necesitate imperativă la nivelul Uniunii Europene. Acest fapt înseamnă că organizaţiile, indiferent de dimensiunea sau sectorul de activitate, sunt obligate să adopte practici de facturare digitală.

Suntem bucuroşi să menţionăm şi faptul că Tecnet este certificat PEPPOL, Pan European Public Procurement On-Line, un standard recunoscut la scară largă, ce facilitează facturarea electronică a clienţilor din sectorul public din întreaga Uniune Europeană. Acesta funcţionează într-o reţea internaţională ultra securizată, ce permite companiilor să facă schimb de documente electronice cu orice entitate înregistrată în reţeaua PEPPOL. Chiar dacă România nu a înfiinţat încă o autoritate PEPPOL, noi, la Tecnet, suntem pregătiţi, asigurându-ne că organizaţia ta rămâne în conformitate cu standardele europene aflate în continuă îmbunătăţire.

În concluzie, RO e-Factura este mai mult decât o simplă soluţie de facturare digitală, ci este calea deschisă către eficienţă, transparenţă, sustenabilitate. Suntem aici pentru a te însoţi pe întreaga durată a revoluţiei digitale, oferindu-ți toate instrumentele şi expertiza necesare pentru a intra în era digitală.

Această călătorie nu este doar o simplă schimbare tehnologică, ci o transformare a operaţiunilor, precum şi a viziunilor organizaţiilor, la nivel colectiv şi individual.