Descoperă Farmecul Deltei la Serbările Scrumbiei

Descoperă Frumusețea Comunei Maliuc și a Satelor Sale

Festivalul Serbările Scrumbiei se întoarce pentru a treia oară în Comuna Maliuc, în inima Deltei Dunării, transformând această zonă unică în gazda unei experiențe culturale de neuitat. Ediția din 2024 va avea loc pe 18 și 19 mai și este susținută cu mândrie de FLAG Delta Dunării, reprezentând angajamentul nostru în promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Spectacole Muzicale și Tradiții Locale

În cadrul acestui festival, vei avea ocazia să te bucuri de spectacole ale unor formații deosebite din regiunea Delta Dunării. Artiști precum Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică și cântece autentice, aducând o notă de rafinament și emoție la eveniment. Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție, evidențiind bogăția culturală a Deltei Dunării.

Descoperă Farmecul Deltei la Serbările Scrumbiei

Tradiții Pescărești și Atmosferă Autentică

Numele „Serbările Scrumbiei” este o celebrare directă a vieții pescărești și a peștelui scrumbie, oferind o atmosferă autentică sub cerul liber. Aici vei descoperi tradiții pescărești și o ambianță plină de farmec, specifică regiunii Deltei Dunării.

Angajament Comunitar și Diversitate Culturală

Evenimentul își propune să îmbrățișeze comunitatea locală, punând în valoare tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Vei fi martor la spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

Informații Utile și Recomandări

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Cu siguranță! Festivalul Serbările Scrumbiei este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Nu uita să aduci un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru mai multe detalii și actualizări, urmărește-ne pe rețelele de socializare.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare: